Bericht

Bijeenkomst: de gemeentelijke energiesysteemafdeling van de toekomst

Geplaatst op 15 november 2023, 15:47 uur
Illustration

De gemeente Amersfoort en Transform organiseren op 14 december een bijeenkomst op uitnodiging met gemeenten over het lokale energiesysteem van de toekomst. Met als hoofdvraag: "Hoe ziet de gemeentelijke energiesysteemafdeling er in de toekomst uit?"

In gesprek met de gemeente Amersfoort kwamen we al snel tot de conclusie dat het een fundamentele rol gaat spelen, maar: hoe ga je daar als gemeente mee om? Er is nog zoveel onduidelijk en het heeft impact op alles. En er gebeurt nu al zoveel. Wij denken dat het helpt samen met een aantal andere gemeenten een stip op de horizon te ontwikkelen. Iedereen is met dit vraagstuk bezig en verschillende gemeenten pakken het anders aan. Transform zal de bijeenkomst openen met een schets van het lokale energiesysteem gebaseerd op de Wereld van B. Vervolgens gaan we samen aan de slag om deze fictieve afdeling vorm te geven.

Geinteresseerd? De bijeenkomst is op uitnodiging, maar als u geinteresseerd bent stuur dan een mail naar: info@forthefutureofenergy.nl

Deel dit: