Bericht

Webcollege De wereld van B

Geplaatst op 23 mei 2024, 15:53 uur
Illustration
profile picture
Robèrt Guérain

Bij Transform spelen de 'principes van de wereld van B' een centrale rol in onze activiteiten richting het lokale energiesysteem van de toekomst.
Rondom de wereld van B verzorgt het Nationaal programma Regionale Energiestrategie (NP RES) al enige tijd masterclasses. Om dit gedachtengoed breder te delen, maakte NP RES een webcollege.

Het webcollege start met een uitgebreide uitleg over de theorie achter De Wereld van B. De uitdagingen en kansen worden besproken die dit nieuwe energiesysteem biedt. Vervolgens wordt er ingegaan op twee praktijkvoorbeelden die laten zien hoe De Wereld van B in de praktijk tot leven komt: Zutphen en Goeree-Overflakkee. Deze voorbeelden illustreren de praktische toepassingen en de impact op regionale samenwerking en energietransitie.

Het webcollege is voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van energie en de rol van innovatieve systemen daarin. Of men nu werkzaam is in de energiesector, beleidsmaker is, of gewoon geïnteresseerd is in de ontwikkelingen op dit gebied, dit webcollege biedt inzichten en inspiratie.


Deel dit: