Activiteit

Reünie Wereld van B ontwerpprincipes

woensdag 15 mei 2024 , 13:30 - 17:00 uur
Illustration

Jullie waren erbij toen we 2,5 jaar geleden met de collectieve wijsheid van 70 experts, wetenschappers en jongeren de principes van de Wereld van B ontwikkelden en of zijn met de principes in de praktijk aan de slag gegaan. In de tussentijd is er veel gebeurd. Er is op alle schaalniveaus meer aandacht gekomen voor de ontwikkeling van het decentrale energiesysteem van de toekomst en velen van ons werken nu dagelijks in de praktijk met de principes. Wij vinden het tijd om met de oud deelnemers samen op te reflecteren. Hoe bevalt het werken met de principes? Zijn er principes die we moeten heroverwegen? Willen we dit verder brengen en wat is daar dan voor nodig? 

Daarom nodigen NP RES en Transform oud deelnemers persoonlijk uit om opnieuw met elkaar van gedachten te wisselen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. 

Deelnemers worden persoonlijk uitgenodigd. Vind je dat jouw aanwezigheid niet kan ontbreken en ben je in 2021 bij de tot standkoming betrokken? Mail dan naar l.lalieu@npres.nl om nog toegevoegd te worden.

Deel dit: